Skip to main content
Slide background
Slide background
Slide background
Elevene synes det er gøy med svømmeopplæring, og her kan de også ta svømmeknappen
Slide background
Skolen ligger i naturskjønne omgivelser nord for Fauske sentrum.
Slide background
Her er kreativiteten stor

Ettersom skolen avvikles vil det ikke rolex replica være mulig å kontakte skolen gjennom e-poster knyttet til denne nettadressen etter denne datoen. Ved spørsmål kan du kontakte rektor rolex replica frem til skoleslutt 23. juni.  


bilde

Siste skoleår for Nordlys

Det er med tungt hjerte vi nå må innse at det ikke er grunnlag videre drift av skolen, sier styreleder Bodhild Bugge Aase. Den 30. mars ble det vedtatt at skolen avvikles etter dette skoleåret. Lavt elevtall de siste årene fører til at skolen mister sin godkjenning. Det var under skolens Generalforsamling 30. mars at den endelige beslutningen ble tatt.  

bilde

Friluftsliv

Vi bruker den flotte naturen rundt skolen så ofte vi kan. Vallvatnet ligger ikke langt fra skolen og det er et populært turmål.  

bilde

Skolelunsj

På Nordlys tilbyr vi skolelunsj 4 dager i uken, og det serveres varm suppe hver fredag. 1 dag i uken (tirsdager) må elevene ha med seg egen lunsj og drikke. Vi har ferske grove brød, godt og sunt pålegg og ulike typer melk etter ønske. Frukt tilbys hver dag hele uken. Elevene hjelper også til med å smøre skolelunsj enkelte dager.  

Her legger vi ut små glimt fra rolex replica sale skolehverdagen. Husk å LIKE siden vår, så kan du følge med på hva som skjer.